Storcător, Ultimate, 22700-56

Imprimare
Avand un stil de viata agitat, e aproape imposibil sa ai o dieta sanatoasa. Insa, storcatorul de fructe, legume si citrice Ultimate 3-in-1 te poate ajuta sa te bucuri de smoothie-uri si sucuri naturale delicioase, simplu si rapid, fara sa trebuiasca sa folosesti o sumedenie de aparate electrocasnice. In loc sa folosesti un storcarcator de fructe individual, un storcator de citrice si un blender, acum ai nevoie doar de Ultimate 3-in-1.
ultimate-22700-56product_a7674_22700-inset_1product_b7674_22700-inset_2product_c7674_22700-inset_3
Tarife:
Preț: 3399 MDL
4190 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Acesta nu va risipi nici un nutrient din fructele sau legumele tale preferate, fiecare vitamina din fructele presate ajungand in bautura ta preferata. Mai mult, avand o multime de functii, te poti distra si experimenta o sumedenie de noi retete.

Pe langa prepararea unor smoothie-uri delicioase, poti folosi Ultimate 3-in-1 ca un blender traditional cu care poti prepara serbet, sosuri si chiar supe. Are o combinatie unica de accesorii si functii pe care nu le vei gasi la nici un alt aparat electrocasnic din lume. Cu ajutorul lui poti economisi timp, folosind doar un singur aparat, dar si bani, cumparand un singur aparat in loc de trei.

Poti incerca sucuri simple pline de vitamine, smoothie-uri revigorante sau sa folosesti blenderul cand prepari cina la sfarsitul unei zile obositoare. Posibilitatile sunt nelimitate, iar Ultimate 3-in-1 isi va castiga cu siguranta locul in inima bucatariei oricarei familii cu un stil de viata sanatos.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare