Supreme Steam, 23300-56

Imprimare
Neavand cabluri care sa te retina, iti poti calca hainele oriunde te simti mai confortabil. Pe cat de bine arata fierul de calcat, pe atat de inovativ este.
supreme-steam-23300-56product_a7920_23300-56_insetproduct_b7920_23300-56_inset_2product_c7920_23300-56_inset_3
Tarife:
Preț: 1599 MDL
2190 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Sta pe propriul lui inel luminos inteligent. Inelul are rolul unei baze sigure si lumineaza in timpul utilizarii pentru a te anunta starea fierului tau de calcat. Inelul luminos are moduri care te anunta cand fierul de calcat se incalzeste, cand este gata de utilizare si cand se reincarca. Acesta are un timp rapid de reincarcare, control variabil al temperaturii si setari de aburi, ca tu sa alegi nivelul potrivit de caldura si abur pentru materialul pe care il calci.

Rezervor de apa transparent de 300 ml – poti observa cu usurinta cand trebuie reumplut. Daca trebuie sa infrunti cute mai dure, fierul de calcat poate elibera un jet de aburi puternic de 135 g. Jetul continuu de aburi de 40 g va tinti cutele din materialele mai subtiri.

Are o functie de abur vertical puternic – ideala pentru netezirea hainelor atarnate, perdelelor si tapiteriilor. Mai mult, functia de abur variabil iti permite sa controlezi nivelul de aburi pe care il aplici. Daca hainele au fost lasate la uscat pentru prea mult timp, cutele pot fi greu de indepartat. Oferind materialului un jet rapid de apa face ca materialul sa se inmoaie si sa fie mai usor de calcat. Supreme Steam are si o functie anti-picurare care protejeaza hainele de picaturile de apa. Fara sa mai aiba un cablu pe care sa il tragi dupa tine, Supreme Steam este fier de calcat care iti va face viata mai usoara si va fi un aparat indispensabil in rutina ta saptamanala.

Caracteristicile: