Steam Power, 24440-56

Imprimare
Statia de calcat este special conceputa pentru cei care iau calcatul hainelor la fel de in serios ca noi. Fie ca gasesti calcatul hainelor ca pe o povara sau ca te chinui sa termini un vraf de haine imens, acest generator de aburi te va ajuta sa treci cu usurinta prin el.
steam-power-24440-56product_a8402_24440-56_1product_b8402_24440-56_2
Tarife:
Preț: 2699 MDL
2999 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Fara sa te extenuezi: nu conteaza daca te lupti cu un denim dificil sau cu niste camasi incapatanate, acest super generator de aburi va netezi cu usurinta fiecare cuta, rid si fald.

Debit de aburi 100 g – pentru cute dure: avand un debit de aburi impresionant care inmoaie tesaturile si le face mai usor de calcat, aceasta va calca rapid si fara efort toate hainele tale.

Sistem de protectie impotriva calcarului: am conceput statia noastra de calcat impreuna cu o armura speciala care sa o protejeze de depunerile de calcar. Incorporand sistemul nostru de protectie impotriva calcarului, aparatul are un cartus anti-calcar care ajuta la purificarea apei pana sa ajunga in rezervor, pentru a reduce in acest fel depunerile de calcar. Si daca asta n-ar fi indeajuns, am adaugat inca un filtru conceput pentru a capta orice particula de calcar care reuseste sa ajunga in sistem, astfel fiind apoi usor de golit si curatat sub jet de apa.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare