Steam Genie, 25600-56

Imprimare
Aparatul de calcat vertical cu abur este ideal pentru orice material dificil care necesita un tratament mai delicat, precum satinul, matasea si dantela.
steam-genie-25600-56steam-genie-25600-56-2steam-genie-25600-56-3steam-genie-25600-56-4
Tarife:
Preț: 1199 MDL
1399 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Este conceput pentru a oferi mai mult confort. In plus, neavand nevoie de o masa de calcat, acest produs economiseste atat spatiu, cat si timp. In ciuda dimensiunii mici, acest aparat isi face treaba cu brio. Oricare ar fi sarcina sa, indiferent de material, multifunctionalitatea de care da dovada Steam Genie il face sa fie unul dintre cele mai complete aparate de acest tip de pe piata. Fie ca vrei sa iti reimprospatezi asternuturile si draperiile, sau doar vrei ca articolele vestimentare mai delicate sa arate perfect, aparatul de calcat vertical cu abur va fi intotdeauna pregatit sa te ajute.

Venind impreuna cu 3 accesorii utile, Steam Genie este multifunctional si poate fi utilizat pentru diferite materiale si articole. Accesoriul pentru tapiterii poate dezodoriza, reimprospata si curata articolele mai mari, precum asternuturile, saltelele, draperiile, jucariile moi, canapelele si multe altele. Accesoriul delicat reduce posibilitatea degradarii materialelor, precum matasea si broderiile. Accesoriul cu perie din fibra de bumbac este minunat pentru persoanele care doresc sa scape de parul de animale de pe diferite obiecte.

Incalzire in doar 45 de secunde: din fericire, nu va trebui sa astepti mult timp pentru a se incalzi aparatul – acesta o face in doar 45 de secunde. Astfel, e foarte simplu si convenabil sa faci mici retusuri in momentele in care te grabesti.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare