Retro Ribbon Red, 21700-56

Imprimare
Este esentiala pentru orice pasionat si cunoscator de cafea. Design-ul ei retro include o sumedenie de functii avansate, concepute special pentru a imbunatati experienta de preparare a cafelei tale dar si gustul ei.
retro-ribbon-red-21700-56product_a7903_21700-56_insetproduct_b7903_21700-56_inset_2product_c7903_21700-56_inset_3
Tarife:
Preț: 1599 MDL
1890 MDL
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Tehnologia avansata cu dus: pentru o mai buna filtrare si o aroma ca cafelei imbunatatite*. Functia cu dus stropeste eficient toata cafeaua din filtru pentru a se asigura ca fiecare bucatica de cafea este procesata, astfel irosind mai putina cafea. In plus, fiind folosita mai multa cafea, cafeaua ta proaspat filtrata ar trebui sa aiba un gust mai bun si mai bogat. Fie ca preferi aromele mai intense sau mai usoare, aceasta cafetiera avansata iti va permite sa prepari o cafea exact pe gustul tau.

Functia de mentinere la cald: face ca pana si a doua sau a tria ceasca de cafea sa fie la fel de fierbinte ca prima. Pentru a te ajuta sa masori cantitatile exact, aceasta vine impreuna cu o masura pentru o ceasca, asa ca vei utiliza de fiecare data exact cantitatea necesara de cafea de care ai nevoie.

Are un indicator elegant pentru procesul de preparare al cafelei. Nu numai ca este are un design foarte atragator, acesta iti permite sa urmaresti procesul de preparare si vezi pentru cat timp a fost activa functia de mentinere la cald. Functia Pause and Pour va opri procesul de preparare daca vrei sa iti torni prima ceasca de cafea inca din timpul procesului de preparare.

Caracteristicile:

* – in comparatie cu cafetiera Russell Hobbs 21790-56.

PDFDescarca manualul tau de utilizare