Retro Espressor Red, 28250-56

Imprimare
Iubești stilul clasic? Atunci espressorul dat este perfect pentru tine. Preparând o cafea de care orice cunoscător ar fi mândru, acesta are moduri pentru prepararea cafelei și pentru abur, dar și un dispozitiv de spumare, preparând cu ușurință espresso, latte și cappuccino. Încălzitorul «ThermoBlock» accelerează procesul de preparare a cafelei, astfel nu va trebui niciodată să aștepți mult timp pentru a servi o cafea binemeritată.
retro-espressor-red-28250-56retro-espressor-red-28250-56-2retro-espressor-red-28250-56-3retro-espressor-red-28250-56-4retro-espressor-red-28250-56-5
Tarife:
Preț: 3699 MDL
3999 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Bucură-te cu stil de o cafea plină de aromă, cu ajutorul acestui espressor. Având un finisaj roșu cu detalii cu inspirație industrială, acum poți face o declarație îndrăzneață în bucătăria ta. Dacă deja deții produse din colecția Retro, atunci acest espressor va reprezenta o completare minunată pentru bucătăria ta.

Pompă cu presiune impresionantă de 15 bari, această pompă puternică te va ajuta să obții un espresso intens, dar delicat – perfect pentru acele dimineți în care ai nevoie de o cafea bună pentru a-ți începe ziua.

Încălzitor «ThermoBlock»: ştim că este esențial pentru tine să-ți începi dimineața cu o cafea perfectă. De aceea espressorul are un încălzitor special care accelerează procesul de preparare a cafelei, conceput pentru a încălzi cu rapiditate apa până la temperatura ideală pentru un espresso. În plus, acesta menține o temperatură constantă, astfel nu va trebui să aștepți între prepararea cafelei și abur. Acest lucru este perfect atunci când prepari un latte, putând trece cu ușurință de la prepararea espresso-ului, la spumarea laptelui.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare