Luna Copper Accents, 24280-70

Imprimare
Inspirat de culorile impresionante observate intr-o eclipsa de luna, acest fierbator va deveni o declaratie de stil impozanta in orice bucatarie.
nici o imagine găsită

Descriere

Avand o fereastra si un buton de pornire iluminate, acest fierbator va lumina bucataria ta precum o eclipsa de luna si iti va arata cand fierbe apa ta. In plus, nu o sa ai de ce sa te mai feresti sa iti inviti si prietenii amatori de ceai si de cafea, fierbatorul fiind mai mult decat capabil sa serveasca pe toata lumea.

Baza 360° cu spatiu p-u depozitarea cablului: conceput pentru a iti usura viata, vine impreuna cu o baza 360° care iti permite sa plasezi fierbatorul inapoi pe baza din orice pozitie. Aceasta este perfecta atat pentru dreptaci, cat si pentru stangaci, facand ca orice sa se poate bucura simplu si rapida de o bautura fierbinte.

Daca esti o persoana nerabdatoare, atunci vei iubi zona de fierbere rapida, care multumita marcajelor pentru 1/2/3 cesti din fierbator, te va ajuta sa economisesti timp pretios. Perfecta pentru acele dimineti cand te grabesti, zona de fierbere rapida este conceputa pentru a fierbe o ceasca de apa in doar 55 de secunde*.

Caracteristicile:

* – 1 ceasca este egala cu 235 ml de apa.

** – fierberea unei cesti (235 ml) vs 1 litru.

PDFDescarca manualul tau de utilizare