Mixer, Horizon, 24680-56

Imprimare
Esti in cautarea unei solutii pentru a te bucura de gatit fara durerea de brate? Atunci vei iubi mixerul cu bol – mana de ajutor ideala din bucatarie.
horizon-24680-56product_a8390_24680-56_1product_b8390_24680-56_2
Tarife:
Preț: 1699 MDL
2090 MDL
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Fie ca doresti sa il folosesti ca un mixer cu stand sau sa il detasezi si sa il folosesti ca pe un mixer de mana, acest aparat multifunctional poate fi utilizat in ambele moduri. Poti bate, mixa si amesteca o sumedenie de ingrediente simplu si rapid, ajuntandu-te sa obtii retete delicioase.

Intr-un finisaj alb glacial cu un negru indraznet, mixerul cu bol este la fel de performant pe cat este de aratos, si va infrunta cu usurinta toate ingredientele dorite.

5 setari de viteza + functie «turbo»: e simplu – alege viteza de care ai nevoie pentru reteta ta, si lasa mixerul sa isi faca treaba.

Functie dubla – poate fi Utilizat si ca mixer de mana: daca ai nevoie de o mana de ajutor in bucatarie, mixerul este asistentul perfect care va fi gata sa infrunte orice ii pui in fata si sa elimine durerile de mana si brat. Iar pentru retetele care nu necesita mult efort, acesta poate fi detasat si folosit ca un mixer de mana clasic.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare