Honeycomb Black, 26051-70

Imprimare
Fii în pas cu ultimele trenduri din bucătărie, fierbătorul îți va aduce un design premium la un preț accesibil. Ajutându-te să îți redecorezi bucătăria fără efort, acest design inspirat de fagurele de miere, cu accente din oțel inoxidabil, va face o adevărată declarație de stil.
honeycomb-black-26051-70honeycomb-black-26051-70-2honeycomb-black-26051-70-3honeycomb-black-26051-70-4honeycomb-black-26051-70-5
Tarife:
Preț: 999 MDL
1299 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Este construit dintr-un plastic premium negru, texturat cu un design inspirat de fagurele de miere, ce va aduce un aer contemporan în bucătăria ta. Având un model hexagonal repetitiv și accente din oțel inoxidabil, poți aduce puțin stil oricărei băuturi pe care o prepari cu ajutorul lui.

Mulțumită marcajelor pentru fierbere rapidă, nu a fost niciodată mai simplu să te bucuri rapid de o băutură fierbinte. Indicatoarele interne pentru 1/2/3 cești te ajută să umpli fierbătorul doar cu cantitatea de apă de care ai nevoie și să fierbi o ceașcă de apă în doar 55 de secunde*. Astfel, chiar și în cele mai aglomerate dimineți este posibil să stai și să te bucuri cu adevărat de băutura ta fierbinte preferată. În plus, fierbând doar apa de care ai nevoie te va ajuta să economisești cu până la 66% mai multă energie**.

Capac cu deschidere prin buton: este foarte simplu să îl umpli pentru a savura rapid o băutură fierbinte, trebuie doar să apeși butonul pentru a menține deschis capacul fierbătorului și să îl poziționezi sub robinet.

Caracteristicile:

* – 1 ceașcă este egală cu 235 ml de apă.

** – fierberea unei cești în comparație cu 1 litru.

PDFDescarca manualul tau de utilizare