Grătar, George Foreman, 22460-56

Imprimare
Acesta are un control ajustabil al temperaturii, asa ca iti potri seta gratarul la temperatura dorita – mai mica pentru peste sau halloumi si mai mare pentru fripturi, iar indicatorul de temperatura de pe exteriorul capacului te va ajuta sa vezi temperatura gratarului fara sa trebuiasca sa indepartezi capacul.
nici o imagine găsită
Tarife:
Preț: 1699 MDL
2599 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Te poti bucura oriunde si oricand de un gratar delicios: daca iubesti sa iti petreci timpul si sa servesti masa impreuna cu prietenii si familia, atunci gratarul electric George Foreman pentru exterior si interior este perfect pentru tine. Monteaza-l in curte ca pe un gratar clasic cu picior sau foloseste-l in bucatarie pentru o experienta de gatit delicioasa. Plita mare cu invelis anti-lipire iti permite sa prepari pana la 15 portii de carne, peste sau legume, toate odata. De fapt, acesta poate pregati orice se poate prepara la gratar. Ideal pentru apartamente, case cu curte, rulote si orice alt loc in care nu poti folosi carbune sau gaz, acest gratar este simplu de folosit si usor de curatat.

Picior telescopic pentru utilizarea in exterior: gratarul vine impreuna cu un stand detasabil – ataseaza-l pentru a obtine un gratar exterior sau foloseste gratarul fara el in bucatarie. Standul este telescopic si poate fi depozitat cu usurinta.

Caracteristicile: