Storcător, Explore, 22880-56

Imprimare
Daca esti nou in domeniul sucurilor proaspete si esti in cautarea unui aparat usor de utilizat, atunci storcatorul de fructe si legume este alegerea ideala. El reprezinta metoda simpla si rapida pentru ca tu si familia ta sa va puteti bucura de beneficiile gustoase si sanatoase ale sucului proaspat stors – toate acestea prin atingerea unui singur buton.
explore-22880-56product_a7680_22880-inset_1product_b7680_22880-inset_2product_c7680_22880-inset_3
Tarife:
Preț: 999 MDL
1290 MDL
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Fie ca prepari sucul pentru a prepara serbet, pentru a il adauga la sosuri sau pur si simplu pentru a il bea, acest aparat electrocasnic ideal pentru a incepe o dieta mai sanatoasa. Daca crezi ca storsul fructelor si legumelor implica o munca grea si obositoare, trebuie sa stii ca storcatorul Explore are lame din otel inoxidabil care pot stoarce cu usurinta pana si fructe sau legume mai mari si mai dure. Atunci cand bucatile sunt mai mici, ele sunt mai usor de stors, astfel aceasta functie face ca procesul sa fie foarte usor.

Fiind foarte usor de utilizat, poti experimenta o varietate de sucuri proaspete: de la portocale sau grepfrut, pentru un inceput perfect al zilei, la o bautura concentrata din legume plina cu vitamine care sa iti dea un boost de energie atunci cand ai nevoie.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare