Elegance, 23830-70

Imprimare
Pentru acele zile in care simti nevoia sa te revigorezi si sa servesti o ceasca rapida de ceai, apasa butonul de pornire si fii uluit de iluminarea albastra care creeaza ambientul perfect pentru un mediu relaxant si linistit.
elegance-23830-70product_a8232_23830-70_inset_1product_b8232_23830-70_inset_2
Tarife:
Preț: 1999 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Multumita rafinamentului oferit de sticla, otelulul inoxidabil slefuit si de accentele negre intense, acest fierbator modern va aduce eleganta in orice bucatarie. Fierbatorul ar trebui sa fie cel mai folosit aparat din bucataria ta. Pana la urma cine nu iubeste o ceasca de ceai, o cafea rapida sau o ciocolata calda?

Depoziteaza cu usurinta: vrei sa iti mentii suprafetele organizate? E simplu – trebuie doar sa depozitezi cablu in baza fierbatorului atunci cand nu il folosesti. Vorbind despre baza, design-ul ei permite o rotatie de 360°, asa ca este simplu sa ridic fierbatorul din orce unghi, fara sa trebuiasca sa il repozitionezi.

Iluminare in timpul fierberii: unele functii pot sa fie extravagante dar si utile. Fierbatorul ilumineaza albastru in timp ce fierbe, oferindu-ti un indicator vizual cand e gata procesul de fierbere, dar si un aspect impresionant.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare