Cordless One Temperature, 26020-56

Imprimare
A venit timpul sa treci cu rapiditate prin toate hainele care trebuiesc calcate. Nu are niciun cablu sau rotita de temperatura care sa stea in calea ta. Aducandu-ti viitorul in materie de calcat. Tehnologia «One Temperature», acesta a fost conceput pentru a oferi temperatura optima care poate fi utilizata in siguranta pe orice material care poate fi calcat.
cordless-one-temperature-26020-56cordless-one-temperature-26020-56-2cordless-one-temperature-26020-56-3cordless-one-temperature-26020-56-4
Tarife:
Preț: 1099 MDL
2099 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Nu a fost niciodata mai simplu sa calci. Bucura-te de usurinta unui fier fara fir si infrunta fiecare cuta cu ajutorul unei libertati depline. In plus, deoarece nu are nicio rotita de temperatura, poti sa experimentezi un calcat fara batai de cap, stiind ca hainele tale sunt calcate mereu la temperatura optima. Avand o putere impresionanta, de 2600 W, fierul de calcat fara fir One Temperature iti ofera o performanta puternica, care este mai mult decat capabila sa infrunte pana si cele mai dure cute.

Tehnologie «One Temperature»: spune adio confuziei cauzate de alegerea temperaturii potrivite si de sortarea hainelor in functie de materiale. Fierul de calcat include o tehnologie care iti permite sa calci in siguranta cu o singura temperatura orice material care poate fi calcat.

Calcare fara fir: calcatul hainelor nu a fost niciodata mai lipsit de restrictii. Fara sa aiba vreun fir care sa-ti stea in cale, te poti bucura de un confort sporit. Avand o reincarcare rapida in doar 6 secunde*, atunci cand este utilizat intre intervaluri de 5-10 secunde, te poti bucura cu adevarat de libertatea unei calcari fara fir. Calcatul hainelor nu a fost niciodata mai usor.

Caracteristicile:

* – atunci cand este utilizat in intervale de calcat de 5-10 secunde.

PDFDescarca manualul tau de utilizare