Copper Express, 23975-56

Imprimare
Fierul de calcat va folosi puterea aburului pentru a calca cu rapiditate orice ii vei pune in cale. Conceput cu un finisaj negru metalic cu accente in culoarea cuprului, acest fier de calcat va exprima stilul tau personal, in timp ce functiile lui inteligente iti vor face munca mai usoara. Nu lasa cutele sa invinga – multumita debitului de abur continuu de 40 g si a jetului de abur puternic de 150 g, Copper Express te va ajuta sa castigi fiecare batalie.
copper-express-23975-56copper-express-23975-56-2copper-express-23975-56-3copper-express-23975-56-4
Tarife:
Preț: 1099 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Nu se compara nimic cu momentul in care trebuie sa astepti dupa aparatul tau electrocasnic, mai ales atunci cand ai nevoie sa te grabesti. Fierul de calcat are o talpa infuzata cu cupru, care face ca fierul de calcat sa se incalzeasca mai rapid*, ca tu sa termini de calcat hainele intr-un timp mai scurt.

Performantele nu ar trebui sa piarda din vedere stilul. Finisajul modern in culoarea cuprului ofera acestui fier de calcat un aspect premium, iar impreuna cu functiile multiple de care dispune, Copper Express va transforma calcatul hainelor intr-o experienta placuta. Estetica de cupru completeaza perfect finisajele negre metalice, iar asta te va face sa nu mai vrei sa lasi fierul de calcat din mana niciodata.

Jet de abur de 150 g: cateodata avem nevoie de un ajutor suplimentar pentru a elimina cutele dificile. Pentru acele cute incapatanate trebuie doar sa apesi butonul pentru jetul de abur, acesta eliberand un abur puternic de 150 g care va inmuia materialul, oferind astfel o calcare fara efort. Nu a fost niciodata mai usor sa scapi de hainele sifonate.

Caracteristicile:

* – in comparatie cu fierul de calcat Russell Hobbs Supreme Steam 23060-56.

PDFDescarca manualul tau de utilizare