Compact Home, 24200-56

Imprimare
Este perfect pentru a te bucura de o felie crocanta si delicioasa de paine prajita. Poate parea mic ca dimensiune, dar este intotdeauna mare in performante.
compact-home-24200-56-1compact-home-24200-56-2compact-home-24200-56-3compact-home-24200-56-4
Tarife:
Preț: 1199 MDL
1399 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Iti aduce combinatia ideala de design elegant cu performante premium, in timp ce te ajuta sa economisesti spatiu in bucataria ta. Intr-o carcasa din otel inoxidabil slefuit cu accente cromate, acest prajitor de paine cu o fanta are tot ceea ce ai nevoie. Este perfect atat pentru un apartament din centrul orasului, o casa de vacanta, dar si in cazul in care esti in cautarea unor metode pentru a economisi spatiu in bucatarie.

Selector digital al nivelului de rumenire + cronometru: nu a fost niciodata mai usor sa stai cu ochii pe painea ta prajita, prajitorul de paine are un selector digital al nivelului de rumenire si un cronometru, astfel poti stii mereu ce se intampla cu painea ta prajita. Trebuie doar sa alegi nivelul de rumenire folosind controlul variabil pentru nivelul de prajire, iar pe ecranul digital va aparea cronometrul cu timpul ramas.

Gratar pentru chifle incorporat: iti plac croasantii, pateurile si covrigii calzi? Atunci vei iubi gratarul pentru chifle incorporat care se va asigura ca nu va trebui sa mai mananci niciodata reci produsele de patiserie.

Caracteristicile:

* – in cazul prajirii pe setarea 4.

** – in comparatie cu prajitorul de paine 23510-45.

PDFDescarca manualul tau de utilizare