Colour Control Supreme, 25400-56

Imprimare
Înfruntă cutele și ai grijă de culoarea hainelor tale. Tehnologia «Colour Control» și ghidul de referință pentru culori te vor ajuta să calci hainele plin de încredere, la temperatura corectă.
colour-control-supreme-25400-56colour-control-supreme-25400-56-2colour-control-supreme-25400-56-3colour-control-supreme-25400-56-4colour-control-supreme-25400-56-5
Tarife:
Preț: 1599 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Călcatul devine simplu și fără efort, mulțumită fierului de călcat Colour Control Supreme. Acesta este conceput cu tehnologia «Colour Control» încorporată și un ghid de referință pentru culori foarte util, care indică temperatura corectă pe care ar trebui să o utilizezi pe țesătura aleasă. Eliminând ghicitul, trebuie doar să potrivești culoarea indicatorului de temperatură digital al fierului de călcat (de pe interiorul rezervorului de apă) la cea selectată în ghid.

Mulțumită tălpii ceramice multicolore, fierul de călcat nu numai că are grijă de culoarea din hainele tale, dar arată și elegant în timp ce calci. Concepută să-și schimbe culoarea în lumină atunci când fierul de călcat se mișcă, nu vei mai vrea să pui fierul la loc niciodată.

Talpă ceramică cu protecție: fierul de călcat a fost conceput cu o talpă ceramică «Colour Protect» cu protecție U.V.. Având microparticule pentru protejarea culorii infuzate în talpa, acum poți avea grija de hainele pe care le calci, menținându-le culorile.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare