Bubble Soft Pink, 25081-56

Imprimare
Combinand rozul pastelat cu un design clasic, prajitorul combina traditionalul cu modernul pentru a oferi o declaratie de stil bucatariei tale.
bubble-soft-pink-25081-56product_b8359_25081-56_1product_a8359_25081-56_2
Tarife:
Preț: 1499 MDL
1790 MDL
Cumpară în credit
De unde cumpăr?
Garanție: 2 Ani

Descriere

Avand 2 fante late, acest prajitor este perfect pentru prepararea micului dejun la pat pentru tine si persoana iubita, ori chiar pentru o felie extra pentru tine in acele dimineti in care una nu este indeajuns pentru a iti satura pofta.

Prajire ajustabila: stim ca fiecare are gusturile lui cand vine vorba de painea prajita, astfel suntem de parere ca trebuie sa poti decide pentru tine cat de remunita sa fie felia ta de paine. De aceea prajitorul vine impreuna cu un control ajustabil al nivelului de rumenire care iti permite sa alegi temperatura potrivita pentru painea prajita exact pe gustul tau.

Functie de decongelare: perfecta pentru acele dimineti in care ai nevoie rapid de o felie de paine direct din congelator si trebuie sa o prajesti rapid, prajitorul vine impreuna cu o functie de decongelare, perfecta pentru decongelarea si prajirea rapida a painii.

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare