Blender, Easy Prep, 22990-56

Imprimare
Iubesti smoothie de casă, supele și sosurile, dar te-ai săturat de blenderul tău voluminos? Atunci, noul blender EasyPrep este soluția pentru dvs. Dizainul este gândit astfel încât blenderul ocupă puțin spațiu în bucătărie, deoarece vasul se fixeaza cu susul în jos pe propria bază, și ușor se depoziteaza într-un dulap.
easyprep-22990-56product_a8223_22990-56_inset
Tarife:
Preț: 1190 MDL
1390 MDL
De unde cumpăr?

Descriere

Datorită controlului comod, fără afișaje și programe complicate, puteți satisface rapid foamea, făcând o supă cremă cu un singur clic. Butoanele de control au un strat protector cauciucat, fără goluri în carcasă, astfel încât carcasa blenderului este ușor de curățat numai prin ștergere cu o cârpă umedă, iar toate partile rămase în mașina de spălat vase.

Depozitare compactă: găsirea unui loc pentru a stoca blenderul cu un bol poate fi o problemă, precum și găsirea tuturor detaliilor. Designul noului mixer asigură depozitarea tuturor componentelor sale într-un singur loc, fără a ocupa mult spațiu. Doar scoateți vasul cu cuțitul, întoarceți-l și puneți-l pe bază.

Volum mare a vasului: vasul de sticlă poate rezista până la 1,7 litri, astfel încât puteți pregăti supe sau sosuri pentru o companie mare. Sistemul de blocare a bolului se fixeaza ferm

Caracteristicile:

PDFDescarca manualul tau de utilizare